جمهوری اسلامی ایران پرچم اسلام و قرآن را بالا برد

ماموستا عزیز بابایی، امام جمعه اهل سنت مسجد صادقیه تهران در مراسم رونمایی از مجموعه مستند «علمای اهل سنت ایران» با تأکید بر ضرورت وحدت بین مسلمانان جهان گفت: جمهوری اسلامی ایران پرچم اسلام و قرآن را بالا برد.

به گزارش خبرگزاری صدای تاریخ به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، مراسم رونمایی از مجموعه مستند «علمای اهل سنت ایران» ساخته محمدمهدی خالقی، کارگردان و مستندساز کشورمان پیش از ظهر امروز، شنبه (۱۶ مهرماه) با حضور جمعی از علمای اهل سنت و مدیران سازمان تبلیغات اسلامی در محل شبکه افق سیما برگزار شد.

صادق یزدانی، مدیر شبکه افق سیما در ابتدای این مراسم، با تشریح فعالیت‌های شبکه افق گفت: این شبکه طبق مأموریت خود وظیفه دارد ضمن تبیین گفتمان انقلاب اسلامی در عرصه‌های مختلف، نسبت به افزایش بصیرت انقلابی و بیان سبک زندگی ایرانی اسلامی و همچنین، مسئله وحدت اسلامی اقدامات مؤثری را برنامه ریزی و اجرا کند.

وی با یادآوری این نکته که هفته وحدت جزو اولین مناسبت‌های جدی بود که در تقویم ماندگار شد، گفت: هفته وحدت از ابتکارات بنیانگذار انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی(ره) است و یکی از مفاهیم انقلاب مساله وحدت بین مسلمانان است که  چند سال گذشته رهبر معظم انقلاب تاکید فراوانی نسبت بدان داشتند.

یزدانی افزود: جمهوری اسلامی ایران اگرچه از اقوام و مذاهب مختلف شکل گرفته ولی یک هیمنه یکپارچه بوده است. این یکپارچگی در طول همه این سال‌ها با درایت و اندیشه مسلمانان حفظ و پر رنگ تر شده است.

مدیر شبکه افق سیما در عین حال، ایجاد وحدت بین مجموعه‌های مختلف مسلمانان را یکی از نکات مهم تمدن اسلامی توصیف کرد و گفت: شبکه افق چون به گفتمان انقلاب اسلامی می‌پردازد، همواره در این راستا تولیداتی داشته و یکی از این موضوعات مساله وحدت بین شیعه و اهل سنت است.

وی ادامه داد: طی سال گذشته این موضوع مطرح و به تولید یک مجموعه هفت قسمتی منجر شد. عوامل این مجموعه هفت شخصیت از علمای سنت ساکن در گوشه و کنار کشور را انتخاب کردند که حاصل کارشان از امروز پخش می‌شود و امیدوارم این مستند بابی برای تولیدات بیشتر و گفت‌وگوهای فراوان شود.

 

محمدمهدی خالقی، کارگردان مجموعه با اشاره به مستندهایی که قبلا درباره جهان اسلام ساخته است، اظهار داشت: اگر صداوسیما یک رسانه ملی است و به همه مذاهب تعلق دارد، سهم همه باید در آن داده شود و باید همه مردم از جمله اهل سنت خودشان را در رسانه ببینند.

مستندساز کشورمان با بیان این که مستند «علمای اهل سنت» به شکل متمرکز با هدف ایجاد تقریب و الفت بین مذاهب ساخته شده است، تصریح کرد: مستندی با این عنوان برای اولین بار است که در کشور ساخته می‌شود و امیدوارم این اثر فتح بابی برای سوژه‌های دیگر در جهان اسلام باشد تا شاهد نزدیکی هر چه بیشتر مسلمانان باشیم.

 

علیرضا کمیلی، دبیر اتحادیه امت واحده هم در سخنانی، با تأکید بر اینکه هدف دشمن ایجاد تفرقه بین شیعه و سنی است، بیان کرد: تمام هدف دشمن، سیاه نشان دادن تصویر واقعی جمهوری اسلامی ایران و وحدت بین اهل سنت و شیعه است.

 

در ادامه این مراسم، ماموستا عزیز بابایی، امام جمعه اهل سنت مسجد صادقیه تهران با تأکید بر ضرورت وحدت بین مسلمانان جهان گفت: جمهوری اسلامی ایران پرچم اسلام و قرآن را بالا برده و دشمنان تلاش کردند این پرچم را با بهانه‌های مختلف پایین بیاورند. هر فیلم و محصول هنری که برای اعتلای این پرچم ساخته شود، خوب و مفید است و ساخت این گونه مستندها حتما جواب می‌دهد.

وی دشمنی میان شیعه و اهل سنت را به نفع دشمن دانست و اظهار داشت: دشمنان اسلام می‌خواهند اهل سنت و شیعیان را به جان هم بیاندازند. خاطرم هست اوایل انقلاب اسلامی زمانی که طلبه بودم برخی به دروغ می‌گفتند، در کردستان می‌خواهند در یک برنامه ۵۰ ساله همه سنی‌ها را شیعه کنند. این وسوسه‌های شیطانی زیاد است که نباید به آن توجه کرد.

امام جمعه اهل سنت اظهار امیدواری کرد که مستند «علمای اهل سنت» آخرین مستند در جهت تقریب مذاهب و وحدت بین مسلمانان نباشد و گفت: اهل سنت باید در شبکه‌های ملی ایران از خودشان چیزی ببینند و اگر نبینند به شبکه‌های برون مرزی پناه می‌برند.

وی مطرح کرد: خداوند به سازندگان این مستند جزای خیر دهد که توانسته‌اند در جهت خنثی سازی نقشه‌های شوم دشمنان اسلام، گام‌های مؤثری بردارند.

 

شیعه و اهل سنت تصاویر واقعی از یکدیگر داشته باشند

حجت‌الاسلام محمدتقی سیفایی، مدیر کل فرق و ادیان سازمان تبلیغات اسلامی از دیگر سخنرانان این مراسم بود. وی با بیان اینکه شیعه و اهل سنت باید تصاویر واقعی از یکدیگر داشته باشند، گفت: یکی از جهادها این صحنه این است که بتوانیم تصویرها را درست کنیم. در داخل یک خانواده هم ممکن است برادرها و خواهرها با هم اختلاف داشته باشند.

وی افزود: ما و اهل سنت اعضای یک خانواده‌ و فرزندان پیامبر خدا(ص) هستیم و در این خانواده کسی عزیزتر است که بیشتر برای مصلحت خانواده تلاش کند. باید تلاش کرد عقلای دو طرف همدیگر را بشناسند.

حجت‌الاسلام محمدتقی سیفایی با بیان اینکه ۱۱ هزار شهید اهل سنت و ۱۰۶ عالم بزرگ اهل سنت در ایران داریم، گفت: یکی از کسانی که در این مجموعه مستند آن ساخته شده، اوایل انقلاب فرمانده کمیته در منطقه خودش بوده و گاهی سلاح به دست گرفته و از انقلاب دفاع کرده است.

 

در پایان این مراسم، نخستین قسمت از مجموعه هفت قسمتی مستند «علمای اهل سنت ایران» پخش شد.

همچنین ببینید

۲ اثر تاریخی شهر شاهنجرین با پیگیری قضایی ثبت ملی شد

همدان-رئیس دادگاه عمومی درگزین گفت: با پیگیری‌های این حوزه قضایی و همکاری میراث فرهنگی شهرستان‌های …